Tezmaksan Robot ve Otomasyon Teknolojileri » Robot Entegrasyonu

Beusink Verspaning: CubeBOX Otomasyonuyla Yeni Bir Döneme Girdik, Üretim Süreçlerimizi Fazlasıyla İyileştirdi

BEUSİNK VERSPANING firma sahibi Wouter Beusink, CubeBOX deneyimlerini sıraladı: Kullanıcı dostu bir sistem temin ettik. Akşam ve gece vardiyalarını üretime kazandırmamızı sağladı. İnsansız çalışıyor. Fazlasıyla uygun olan maliyetini kısa sürede amorti etti çünkü iş gücünden tasarruf sağladı. Üstelik CubeBOX karmaşık bir sistem olmadığından ileri derecede robot programlama bilgisi gerekmiyor. Bu sistem verimliliği, sürdürülebilirlikle destekliyor.

Firmanızı yakından tanıyabilir miyiz?

Beusink Verspaning olarak, genel endüstride kullanılan mekanik parçaların hızla büyüyen bir tedarikçisi olarak faaliyet gösteriyoruz. Farklı imalat alanlarına hitap eden özelleştirilmiş mekanik parçaların üretimi ve tedariki konusunda uzmanlaşma yolundayız. Mekanik parçalara olan tutkum ve ilgim, beni kendi işimi kurmaya itti. Bu da Beusink Verspaning’in doğuşuna sebep oldu.

Tezmaksan'la iş birliğinizin hikayesini sizden dinleyebilir miyiz?

Tezmaksan ile Hollanda temsilcisi Limas CNC Machinery BV aracılığıyla iletişime geçtik. İşbirliğimizin başlangıcı, iki kuruluş arasındaki karşılıklı ilgi ve vizyon benzerliğine dayanıyor. Tezmaksan’ın tecrübesinden etkilendik. Yenilikçi yaklaşımı ve imalatçılar için gösterdiği çaba, bir marka olarak Tezmaksan’ı daha da ilginç kılıyor. Limas CNC Machinery BV'nin sektördeki uzmanlığını da bildiğimiz için çekimserlik yaşamadık ve CubeBOX için yatırımlara imza attık.

CubeBOX’ı kullanan bir firma olarak, bu iş birliğinden memnun kaldınız mı?

Victor Vturn A-26 model tezgahımız için Tezmaksan’ın geliştirdiği ve Limas tarafından sağlanan otomasyon çözümü, üretim süreçlerimizi fazlasıyla iyileştirdi. Bu iş birliği, kısa sürede üretkenliğimizi ve verimliliğimizi artırmamıza yardımcı oldu. Hem CubeBOX’ın kalitesi hem de Tezmaksan ile Limas’ın profesyonelliği, bize güvenilir ve etkili bir çözüm getirdi, memnuniyetimizi artırdı.

CubeBOX sonrası üretiminizdeki somut katkılarından bahseder misiniz?

Günümüzde maliyet yönetimi çok önemli. Özellikle sanayide kaliteli üretimin sürekliliği için maliyet yönetiminin önemi daha da arttı. Kurulumdan itibaren CubeBOX DR Blues ile 7/24 insansız çalışıyoruz. Bu sayede gündüz vardiyasında, vasıf sahibi iş gücümüze karmaşık parçaları yaptırıyor; akşam ve gece vardiyasında ise tamamen insansız üretim yapıyoruz. Robotu kullandığımız tezgahtaki üretim kapasitemizi iki katından fazla artırmayı başardık. Ayrıca, CubeBOX sistemi son derece uygun fiyatlı ve bu nedenle çok düşük bir yatırım maliyetine sahip. Getirisi, maliyetinden kat kat fazla… Yüzde 100 kullanıcı dostu olduğunu söyleyebiliriz. Bu robotu kullanmak için uzay gemisi gibi karmaşık, özel robot programlama bilgisi gerekli değil! Üretimde sürdürülebilirlik için bire bir.

CubeBOX’ı diğer üreticilere tavsiye eder misiniz?

CubeBOX sistemini kesinlikle tavsiye edebiliriz. Memnuniyetimiz sadece uygun maliyetinden kaynaklanmıyor. Aynı zamanda hızlı teslimat süresi, yüksek kaliteli ürün yapısı, etkili teknik destek ve satış sonrası hizmetler politikası ve sorularımıza verilen tatmin edici yanıtlar… Hepsi de CubeBOX kullanmak için çok cazip. Şu an için bir dizi referans ziyareti gerçekleştirdik ve bu ziyaretler sonucunda elde ettiğimiz olumlu referanslar, CubeBOX’ın ne kadar güvenilir bir çözüm olduğunu doğruluyor. Bu deneyimle söyleyebiliriz ki, firma olarak üretimde bu kadar verim elde etmişken diğer üreticilerin de bu teknolojiden faydalanmalarını elbette öneririz.

date 27.10.2023
Referanslarımız